Termékek

ASM Napelem

német polikristályos napelem- panel. "A" kategóriás, 250 W-os, Német precizitást hűen tükröző napelem-panel. Ideális választás, akár családi házakhoz, akár ipari létesítményekhez.

LG Napelem

LG300N1C napelem panel. Az LG díjnyertes napelemek mindenki számára megbízható, hosszútávú megoldást biztosítanak, otthoni vagy ipari használatra egyaránt. Ez a modul különösen alkalmas nagyobb rendszerek üzemeltetésére. Az elcsavarodás ellen, merevített az alumínium.

Sharp Napelem

Sharp-ND-RxxxA5 (60 Zellen) Japán, minőségi napelem, a napelemgyártás egyik csúcsa, jelenleg a világ harmadik legnagyobb gyártójának terméke. Megbízható, és mindenkinek bátran ajánljuk ezt a top minőséget.

Sharp Napelem

Sharp-NA series napelem. A 250 W-os polikristályos napelem a minőségi gyártási folyamatnak köszönhetően, 10 éves termékgaranciát és 25 éves, 80%-os teljesítmény-garanciát biztosít.

Solartehnika Napelem

XP-60 P napelem panel. Nagy teljesítményű olasz napelem, amely minimum 80, de akár 90%-os hatásfokkal is képes működni. Az olasz tapasztalat a napelemek gyártásában, és a napenergia piacon, megkérdőjelezhetetlen, ezért is ajánljuk Önöknek a legnagyobb bizalommal!

Diehl AKO Platinum Hálózati Inverter

Diehl Ako Platinum - A DIEHL-AKO Platinum inverterek kimagas mutatókkal rendelkező berendezések. 5 éves (10 évre bővíthető) garanciát vállal a németországi gyártó. A cég, a világ 20 országában, 80 üzemben közel 15 ezer főt foglalkoztat.

FRONIUS IG PLUS Hálózati Inverter

FRONIUS IG PLUS - Az 1958-ban alapított, osztrák elektronikai cég 1992-től gyárt hálózatra visszatápláló invertereket. A cég Ausztriában gyártja termékeit, a megbízható, jó minőségű invertereket, megfelelő ár/értékarányban.

FRONIUS IG TL Hálózati Inverter

FRONIUS IG TL- Az 1958-ban alapított, osztrák elektronikai cég 1992-től gyárt hálózatra visszatápláló invertereket. A cég Ausztriában gyártja termékeit, a megbízható, jó minőségű invertereket, megfelelő ár/értékarányban.

Fronius Symo Hálózati Inverter

Fronius Symo - Az 1958-ban alapított, osztrák elektronikai cég 1992-től gyárt hálózatra visszatápláló invertereket. A cég Ausztriában gyártja termékeit, a megbízható, jó minőségű invertereket, megfelelő ár/értékarányban.

Kaco Powador Hálózati Inverter

Kaco Powador 10-18 - Kaco Powador 30-60 - A német Kaco cég 1950-es évek óta gyárt villamossági berendezéseket és átalakítókat. Megújulásuk óta (Kaco New Energy) napelemes inverterek gyártásával is foglalkoznak, és mára, a második legnagyobb német inverter gyártó vállalat lett.

Kaco Powador Hálózati Inverter

Kaco Powador 30-60 - A német Kaco cég 1950-es évek óta gyárt villamossági berendezéseket és átalakítókat. Megújulásuk óta (Kaco New Energy) napelemes inverterek gyártásával is foglalkoznak, és mára, a második legnagyobb német inverter gyártó vállalat lett.

Német Alumínium Tartószerkezet

Schletter - A Schletter PV rögzítéstechnikai rendszer moduláris építőelem-rendszerként univerzálisan alkalmazható, minőségi összetevőkből (alumínium/nemesacél) épül fel, és segítségével a szerelő, szinte bármely szerelési helyzetben felszerelheti bármelyik modult.


7 kötelező tudnivaló mielőtt napelemet vesz!

Ne kövesse el a mások által már elszenvedett hibákat! E-mail sorozatunkban elküldjük Önnek, amit napelem vásárlás előtt tudnia kell.

KÉRJE MOST:

X