Kaco Powador Hálózati Inverter

Kaco Powador 30-60 - A német Kaco cég 1950-es évek óta gyárt villamossági berendezéseket és átalakítókat. Megújulásuk óta (Kaco New Energy) napelemes inverterek gyártásával is foglalkoznak, és mára, a második legnagyobb német inverter gyártó vállalat lett.

Powador 30,0 TL3 60,0 TL3
 
Hatékony. Rugalmas. Jövőorientált .
 
Powador 30,0 TL3 60,0 TL3 is tervezték, nem kifejezetten a decentralizált telepítése fotovoltaikus rendszerek
kereskedelmi és ipari alkalmazásokhoz ,mint a hangárok és a gyári tetők . Ezek az egységek kapsz extrém fl pa az egyéni igényeknek.

A tervezés során a PV rendszert . működnek a három különálló MPP tracker, amely képes kezelni a szimmetrikus és aszimmetrikus terhelések , hogy lehetővé tegye az optimális beállítása . Minden tracker képes feldolgozni
20 kW . Ez lehetővé teszi számukra , hogy megfeleljen, minden a tipikus igényeit összetettebb tervez részt inhomogén telepítés, a fotovoltaikus generátor .
Három MPP tracker is kompenzálhatja

A közötti eltérések modulok, mint amilyeneket eredő hőmérséklet-különbség és egyenetlen a napsugárzás . attól
A tervezési egységek , az egyik string ( M változat) , vagy négy húrt ( XL változat) köthető egy MPP tracker .
A bemeneti feszültség tartomány különösen szélesség: frekvenciaváltóihoz váltani a rács -tól 250 V , és , amikor a működés , ők még táplálnak 200 V , hogy biztosítsák a napenergia hozam a viszonylag kis területen .
Maximum konyságára évente kb . 98 % , és legfeljebb 97,8 % európai hatékonyság továbbá figyelemre méltó.
A mindössze 5 % névleges teljesítmény operátorok 95 % hatékonyságára .

Ezt könnyű elérni, a tökéletesen kommunikálló egységekkel . Ezek fi beszerelt integrált adatgyűjtő web szerver, grafikus megjelenítés a mutató. Az üzemi adatok és egy USB port telepítése fi firmver frissítése, a jelenlegi
szoftver ingyenesen letölthető.

Az adatokat le lehet tölteni a honlapon, a szerveren, vagy USB-n keresztül.7 kötelező tudnivaló mielőtt napelemet vesz!

Ne kövesse el a mások által már elszenvedett hibákat! E-mail sorozatunkban elküldjük Önnek, amit napelem vásárlás előtt tudnia kell.

KÉRJE MOST:

X