Kaco Powador Hálózati Inverter

Kaco Powador 10-18 - Kaco Powador 30-60 - A német Kaco cég 1950-es évek óta gyárt villamossági berendezéseket és átalakítókat. Megújulásuk óta (Kaco New Energy) napelemes inverterek gyártásával is foglalkoznak, és mára, a második legnagyobb német inverter gyártó vállalat lett.

Powador 10.0 TL3 - 18.0 TL3. transzformátormentes váltóáramú inverter

Hatékonyság. Rugalmasság. Időtállóság.

Transzformátormentes váltóáramú inverter különösen alkalmas decentralizált PV- berendezés felépítésre
kereskedelmi és ipari területen, például iparcsarnokokra és gyártetőkre.
A készülék lehetové teszi a PV-berendezés külso, rugalmas alkalmazását. Optimális alkalmazás három különböző MPPTrackerrel lehetséges, így szimmetrikusan és aszimmetrikusan terhelhető. Ezáltal minden összetett értelmezésű tipikus követelménynek megfelel, amelyek a PVgenerátor inhomogén felépítését magukkal vonják. A két MPP-Tracker előnye, hogy a Solar modulok közötti eltéréseket kiegyenlíti, mint például hőmérséklet különbség és egyeletlen napsugárzásból fellépő eltérések.

A névleges bemeneti feszültség tartományt széles sávon 200 V és 800 V közé méretezték, 250 V-tól az váltóirányító hálózatra kapcsol és 200 Vos üzemszinten is betáplálási funkcióban marad azért, hogy a Solar hozam viszonylag kisebb felületen is biztosított legyen, Csúcshatásfok 98 % szintű.
Figyelemre méltó, hogy az európai hatásfok 97,8 % szinten áll. Alacsonyabb teljesítménytartományon is megvalósul a készülék magas részterhelési hatásfoka.
A készülékkel egyszerű, a tökéletes kommunikáció megvalósítása. Felszerelték beépített adatrögzítő webszerverrel, üzemi adatokhoz grafikus kimenetű kijelzővel az, továbbá USB kimenettel a vállalati fejlesztések feltöltéséhez.
A www.kaconewenergy.de/service oldal Letöltés felületén online rendelkezésre áll, a mindenkori aktuális szoftver. A hozamadatok USB-n keresztül a webszerverről lehívhatóak, és kiértékelhetők, A beépített adatrögzítő közvetlenül a Powador-web internetes portállal a váltóáramú irányító adatok szakmai kiértékelő és vizualizációjával kerül összeköttetésbe. Számos országonkénti beállítás a válóirányítókban került beprogramozásra, telepítéskor ezek a helyszínen egyszerűen kiválaszthatóak.
Ettől függetlenül a kívánt üzemeltetési nyelv is beállítható. A váltóirányító betölt minden iránymutatást és támogatási funkciót az 1.1.1 szoftver verziótól a Powador- védelmétől a hálózat és berendezés védelemig továbbá, a EEG 2012 szerinti teljesítmény kezeléséig.


7 kötelező tudnivaló mielőtt napelemet vesz!

Ne kövesse el a mások által már elszenvedett hibákat! E-mail sorozatunkban elküldjük Önnek, amit napelem vásárlás előtt tudnia kell.

KÉRJE MOST:

X