Rólunk

Ablak a Napra Cégismertető


Miért éri meg Önnek a Napelem a Házra honlapot üzemeltető Ablak a Napra Kft. szolgáltatásait  választania, ha napelem rendszert akar telepíttetni, hogy megszabaduljon a sárga csekkektől?
 
 
Füzes József
 
Ügyvezető
 
A Napelem a Házra weboldalt az Ablak a Napra Kft. üzemelteti.


 

„Tisztelt Füzes József Úr!
 
Köszönöm a megkeresést.
 
Az Önök által felszerelt termékkel eddig teljes mértékben meg vagyok elégedve.(…)
 
Örülök, hogy az Ablak a Napra csapatában dolgozhattam. Igazán ütős, kitartó, kreatív, óriási 
 
munkabírással végezték a felszerelést és az, hogy 15 órás folyamatos munkavégzés után még 200 
 
km-es vezetés és utazás várt rájuk, ezt nem mindenki vállalta volna.. Nem mindennapi ez a 
 
munkateljesítés ez a 3 embertől. Én személy szerint maximális erkölcsi és anyagi elismerést javaslok 
 
nekik. Ezúton is üdvözletem küldöm mindannyiuknak.
 
Azért választottam Önöket, mert az általam megismert cégek közül az Önök árajánlata a minőséggel 
 
a legmegfelelőbb garanciát biztosítja, ami garanciára remélem nem lesz szükség.(…)
 
További sok megrendelőt kívánok az Ablak a Napra munka csapatának.
 
 Üdvözletem küldöm az általam megismert munkatársainak.
 
Tisztelettel: D. Imre”Cégünk 2003-ban alakult, Ablak a Napra néven. Már ez év végén, több mint  2 millió forintos bevételt értünk el. 

2006-ra cégünk kifejezetten eredményes 2,5 évet tudott maga mögött. A képződött nyereséget visszaforgattuk vállalkozásunkba, így 2006-ban stratégiai beruházásokat is elvégeztünk. Már ebben az évben elkezdtük tervezni a megújuló energia hasznosítással foglalkozó üzletágunk bevezetését. Már ekkor láttuk, hogy a jövő technológiája, a zöld energia. Cégünk filozófiája szerint az ingyen energia fogalma már nem fikció, megfelelő beruházás mellett megvalósítható.

A 2007-es évre stabil alkalmazotti állománnyal rendelkeztünk és sikeresen tovább vittük kezdeti stratégiánkat. Budapesti irodánk mellé 1 raktárral bővültünk, Már ekkor, 
hosszú előkészítés után az energia takarékosság előtérbe kerülésével megkezdtük szolár technikával kapcsolatos termékek forgalmazását és telepítését. alkalmunk volt zöld beruházásokat kivitelezni.

2008-ban cégünk tovább fejlődött, Irodánkban megtekinthető és kipróbálható egy működő napkollektor rendszer, mely fűtésre használható. Napkollektoros megoldásainkkal a ház és medence fűtését tesszük időszakosan ingyenessé, napelem telepítésével pedig háztartásaink áram felhasználását tesszük ingyenessé. Gépparkunkat és eszköz állományunkat jelentősen növeltük, így bővítve társaságunk kapacitását. Továbbra is jelentős megrendelőállománnyal rendelkezünk.

2009-re szolgáltatási körünk teljessé vált. "Ha az energia takarékosság fontos Önnek akkor az Ablak a Napra a megfelelő partnere lesz!" mottóval és megújuló energia felhasználásával kezdtünk az évnek. Komplett megoldást nyújtunk energiatakarékos elképzeléseinek, műanyag nyílászáróinkkal, árnyékolástechnikai termékeinkkel valamint napkollektor, napelem, hőszivattyú és klíma telepítésével.


2010-ben A Magyar Napelem és Napkollektor Szövetség alapító és felügyelő bizottsági tagja lett ügyvezetőnk Füzes József úr. A szövetség célul tűzte ki a napelem és napkollektor kultúra és technológia népszerűsítését valamint magyarországi széles körben való elterjesztését.  Ebben az évben létrehoztuk Magyarországon egyedülálló napkollektor farmunkat, Budapesten a XXII. Kerületben Háros u. 47.-49.-ben.

2011-ben az említett Háros utcai társasházban, felszereltük a saját fejlesztésű hulladékhő hasznosító berendezésünket. A gazdasági válság ellenére, társaságunk kitartott a kezdeti  minőségi termékek és szolgáltatások nyújtása mellett. A több, mint 10 év során tisztességes piaci magatartásunk eredményeképpen a visszatérő ügyfelek és ajánlások miatt sikerült piaci pozíciónkat megőrizni.

2012-ben óriási sikereket értünk él az Új Széchenyi terv, ZBR pályázatain. Több mint 30 családi házat láttunk el napkollektor rendszereinkkel. A napkollektorok mind fűtésrásegítést mind a használati melegvíz előállításában nyújtanak mindennapos megoldást ügyfeleinknek.


2014-ben a Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. Ingatlan fejlesztési beruházásán dolgoztunk. Energia korszerűsítési programot valósítottunk meg, Budapesten XI. Diószegi utcában. Napelemes és napkollektoros rendszereinket eredményesen telepítettük családi magánházakra.

Az Ablak a Napra Kft. az elmúlt több, mint 10 évben megbízható partnerként jelent meg közel 1500 egyéni lakás felújítást végző családi beruházásokban, építkezésekben, valamint nagy ipari beruházásokban.

Hitelállományunk nincs, peres ügyünk vagy fogyasztóvédelmi bírságunk sincsen, és 10 éves működésünk alatt nem is volt.

Kitüntetett figyelemmel fordulunk az Ön elképzelései és igényei felé! Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk!

Várjuk hívását vagy e-mailjét,

Füzes József
ügyvezető7 kötelező tudnivaló mielőtt napelemet vesz!

Ne kövesse el a mások által már elszenvedett hibákat! E-mail sorozatunkban elküldjük Önnek, amit napelem vásárlás előtt tudnia kell.

KÉRJE MOST:

X