Egy kis előrejelzés a világból

2014 egy "átmeneti év" volt, ahogy a jelentés neveziHa 2014 egy "átmeneti év" volt, ahogy a jelentés nevezi, 2015 lesz a transzcendens éve. Az ázsiai-csendes-óceáni térségben Kína vezetésével, az összes globális napelem több mint a fele lesz telepítve ebben az évben. Európa kezd egy fellendülést, és Észak-Amerikában, elsősorban az Egyesült Államokban, továbbra is évről-évre növekedést mutat.

"Kína vált a világ legnagyobb napelem piaccá, amelynek alapját az új átvételi ár program és nagyratörő napelemes célok mellett az ötéves terv képzi", írja a jelentés szerzője és GTM Research Solar Analyst Adam James. GTM Research előrejelzése szerint Kína telepíteni fog 14 gigawattot, a régió 30 gigawatt napeleméből 2015-ben.

Európa részesedése a globális napelem piacon folyamatosan csökkent, 2004-2011 ben élte aranykorát.. Azonban GTM Research arra számít, hogy a mélypontot az idén 21 százalék, és kezd újra növekedni 2016-2020 ban és Európa telepít 42 gigawatt és így lesz 31 százaléka a globális piacon.


További érdekes híreink, cikkeink

Elektromos buszt próbálnak Prágában

A helyi közlekedési vállalat egy SOR EBN 11 típusú környezetbarát buszt tesztel a cseh fővárosban. A próbaüzem július közepén kezdődik. jun25.3

Hawai még zöldebb, mint valaha!

2045-re teljes egészében zöld energiaforrásokból fedezné szükségleteit az USA 50. állama

Napelemes Kórházak Újzélandon

Az egészség és a környezettudatosság együttese
7 kötelező tudnivaló mielőtt napelemet vesz!

Ne kövesse el a mások által már elszenvedett hibákat! E-mail sorozatunkban elküldjük Önnek, amit napelem vásárlás előtt tudnia kell.

KÉRJE MOST:

X