Szép lassan a kormány is belátja, vége a rezsicsökkentésnek

Az EU már többször kifogásolta a magyar intézkedéseket


                
Az Európai Únió már néhányszor kifogásolta az intézkedéseket és kötelezettségszegési eljárás indul. Magyarország hajlandó engedni az uniónak rezsiügyben, tehát gáz- és áramemelés jöhet.
Május 8-án Trócsányi László igazságügyi miniszter küldött az Európai Unió energetikai biztosának, Miguel Arias Canete-nek. A levél szerint Magyarországon háromlépcsőssé teszik a rendszerhasználati díjak ármegállapítási rendszerét, valamint a kormány megszünteti a “figyelembe nem vehető költségeket”, mint a kőzműadót, illetve arról is igyekeznek gondoskodni, hogy emelkedjen az energiaszolgáltatók jövedelmezősége. Ha valóban így fog eljárni a kormány, az a rezsicsökkentés végét, és a lakossági gáz- és áramárak emelkedését okozza. Állítólag már a Fidesz frakcióban is azon gondolkodnak, hogy hogyan kommunikálják a rezsiharc feladását.

Még nem késő napelemekbe fektetni, mert a termelt áram ugyan annyi, így nem számít mennyiért adják majd azt el önnek, hiszen kiváltja.
Jelen árak még kedvezőek és a megtérülés ia egyre kedvezőbb lesz a már, vagy most megvásárolt napelemes rendszerekkel.


További érdekes híreink, cikkeink

A tópart, ami durvább, mint Csernobil

1945-ben, amikor az amerikaiak ledobták az atombombát Hirosimára és Nagaszakira, Sztálin kiadta a parancsot: a Szovjetuniónak is szüksége van nukleáris fegyverre

Ausztrália vált

Ausztrália az energiaszükségletének fedezésében 2050-ig 100%-ban átállhatna az megújuló energiaforrások hasznosítására

Még a skótok is napelemet telepítenek!

Edinburgh azt tervezi, hogy a köztulajdonban lévő épületekre – szerte a skót fővárosban – napelemeket szereltet,
7 kötelező tudnivaló mielőtt napelemet vesz!

Ne kövesse el a mások által már elszenvedett hibákat! E-mail sorozatunkban elküldjük Önnek, amit napelem vásárlás előtt tudnia kell.

KÉRJE MOST:

X