Épületenergetikai szakmai képzések

Épületenergetikai szakmai képzések indulnak Budapesten és Tégláson. A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék a legújabb technikákat, módszereket, és nem utolsó sorban a megújuló energiák modern alkalmazását.


Szakmai képzést kínál „Épületek energiahatékonysági  /épületenergetikai/  követelményekre való felkészülés a  Széchenyi 2020 pályázati lehetőségek kiaknázásával” címen két helyszínen építészeknek, épületgépészeknek és kivitelezőknek a területi Építész Kamara, a HAJDU Zrt. partnereivel, a Goodwill Consulting Kft.-vel és a Goodwill Energy Kft.-vel együtt. Mindkét eseményen, az épületenergetika, a megújuló energiák hasznosítása, és a pályázati források kiaknázása kerül fókuszba.

Az építészek számára akkreditált szakmai napok célja, hogy bemutassa az új energetikai követelményeket és az újonnan megjelenő pályázatokat. A szakértői ajánlások pedig segítséget nyújtsanak a szakmagyakorlásban, építészeknek és mérnököknek egyaránt. 

A téglási rendezvény különlegessége, hogy a HAJDU Ipari Parkban található Innovációs Központ megújuló energiát hasznosító berendezései által a részt vevők megismerhetik a legkorszerűbb szolár hűtési rendszert és a napenergia hasznosítására épülő gépészeti megoldásokat. A létesítmény meteorológiai állomásának, és napi mérési eredményeinek köszönhetően kimutathatóak a megújuló energiát hasznosító termékek – többek között napelemek, napkollektorok – megtérülési ideje. 

A téglási rendezvényre Kelet-Magyarország megyéiből, a budapesti rendezvényre Pest megyéből és Budapestről várják a szakmagyakorlók jelentkezését.
 
A rendezvények időpontjai és helyszínek:

Április 28. Téglás, Ipari Park 9,30 – 14,30
Innovációs Központ, külterület, hrsz:135/47.
 
Június 11. Budapest, 9,30 – 13,00
FUGA Építészeti Központ, Budapest, Petőfi Sándor utca 5.
 
Részletes program, jelentkezés és regisztráció: itt!
További érdekes híreink, cikkeink

Vízvezetékkel az áramtermelésért

Lucid Energy nevű amerikai cég egy olyan megoldást talált ki, ami az áram termelése mellett, számos új lehetőséget tartogathat még a jövőben. Áramtermelés a vízvezetékekben!

Szegedi Tudományegyetem épületeire napelemeket fognak telepíteni.

Napelemeket telepítenek a Szegedi Tudományegyetem épületeire. Nagy volumenű zöld beruházás előtt áll a Szegedi egyetem. Ezzel nem csak európai, de világviszonylatban is előkelő helyre kerül, az alföldi intézmény, a környezettudatosság ranglistáján.

A JAPÁNOK MÁR megvásárolhatják, a környezetkímélő Toyotát

A Toyota is ki szeretné venni a részét a megújuló energiaforrások, és új technológiák piacából. A termék pedig nem más, mint egy hidrogénüzemű autó.
7 kötelező tudnivaló mielőtt napelemet vesz!

Ne kövesse el a mások által már elszenvedett hibákat! E-mail sorozatunkban elküldjük Önnek, amit napelem vásárlás előtt tudnia kell.

KÉRJE MOST:

X