Friss hír!

Szeptember 26. után már csak kondenzációs kazánok kerülhetnek forgalomba az Európai Unióban.


Az EU egész pontosan azt írja elő, hogy szeptember 26. után csak olyan készülékek kerülhetnek forgalomba az unió területén, amelyek legalább 86 százalékos hatásfokkal működnek (a hatásfokot nem pontosan úgy határozzák meg, mint eddig). Vagyis az unió ugyan nem teszi kötelezővé a kondenzációs kazánokat, de a tudomány jelenlegi állása szerint erre sem a kéményes, sem az egyszerű turbós kazánok nem képesek, csak a kondenzációsok.

A hírben azért van egy kis csavar, ugyanis ezt a 86%-os teljesítményt csak 45 fokig képes hozni a kazán. Ha például a radiátorainkat szeretnénk fele felfűteni, már úgy fog viselkedni, mint a hagyományos (kéményes és turbós) kazánok.

További részletekért hívja szakembereinket, vagy írjon nekünk! 

 
 

telefon: 06-70-949-3790


e-mail: info@ablakanapra.com


További érdekes híreink, cikkeink

AZ ÖT PERC ALATT FELTÖLTHETŐ ELEKTROMOS AUTÓ

Egy cég azt ígéri, hogy a jövőben, akár 5 perc alatt fel lehet tölteni egy elektromos autót. Ha ez igaz, akkor új dimenzió nyílik a megújuló energia világában. Teljesen felgyorsulhat az eddig kínosan lassú feltöltés folyamata.

Vác lett a hazai 2015. évi Föld Órája Fővárosa

Minden eddiginél több, 172 ország csatlakozott idén a Föld Órájához! A világ 1.400 pontján hunytak ki a fények helyi idő szerint szombat este 20:30-kor. Magyarországon is ünnepelték a tettek erejét, amellyel együtt változtathatunk az éghajlatváltozáson!

Kína a világűrben akar napenergiát gyűjteni

Kína újabb hatalmas dobásra készül: egy gigantikus napelemes erőművet szeretnének Föld körüli pályára állítani. Kína a jövőben már nem csak a földfelszínen, hanem az űrben is terjeszkedik, a megújuló energiák kiaknázásáért.
7 kötelező tudnivaló mielőtt napelemet vesz!

Ne kövesse el a mások által már elszenvedett hibákat! E-mail sorozatunkban elküldjük Önnek, amit napelem vásárlás előtt tudnia kell.

KÉRJE MOST:

X