Már van okos virág is!

Egyszerű energiatermelés. Kertben vagy ingatlanjának bármely területén élvezheti az ingyen energiát. A világ első egy az egyben napelem rendszerével mindenki birtokolhatja, az új okos virág nyújtotta technológiát.


Könnyed energiatermelés. Például a saját kertjében vagy ingatlanjának legszebb területén. A világ első egy az egyben napelem rendszerével mindannyian saját energia forradalmunkat hozhatjuk létre. Az „okos virág” automatikusan követi a nap útját, így lényegesen több energiát képes előállítani, mint a hagyományos statikus napelem rendszerek. Az okos virág egyesíti a mai legkorszerűbb technológiát, elegáns a megjelenése és okos technikai megoldás. Nekünk csak annyi tennivalónk van, hogy bekapcsoljuk a rendszert: telepítés és üzembe helyezés után egy órán belül a tiszta energia a miénk!
 
Okos Virág mérnöki szemmel
 
A smartflower POP formáját a napraforgó ihlette: automatikusan nyitja ki a virágszirom formájú elemeit, és a 18 m2 területű napelemek egy kört hoznak létre, mint egy napraforgó. A rendszert műhold vezérli és két tengely mentén mozog, végig követi a napot egészen addig, ameddig a nap utolsó sugarai is eltűnnek, mindvégig tartva az optimális 90 fokos beesési szöget.
„Mint megannyi más esetben, most is a természettől vettük az ötletet az újításhoz. A napraforgó szinte bármely más növénytől hatékonyabban hasznosítja a napenergiát” - mondja Thomas Daubek, a smartflower feltalálója, miközben bemutatja az új szerkezetet: „Azt szeretnénk, hogy egyre több ember legyen képes tiszta energiát előállítani az otthonában, saját környezetében. Szerettünk volna ahhoz is jelentősen hozzájárulni, hogy az emberek általában megszabaduljanak az egyre drágább energiaköltségek okozta nyomástól. Arra is nagyon büszkék vagyunk, hogy sikeresen használják a termékeinket humanitárius válságok területein.”
 
Plug & Play: egy óra alatt telepíthető, és a tiszta energia azonnal rendelkezésre áll
 
A smartflower POP használatával mindenki olcsó villamos energiát termelhet magának. A földrajzi elhelyezkedéstől függően 3400 és 6200 kWh teljesítményt érhetünk el évente, ami teljesen lefedi egy vagy két átlagos háztartás villamosenergia-fogyasztását (Közép-Európában (kb. 4000 kWh) / év). A berendezés nem igényel nagy tervezést, könnyen telepíthető bármilyen nyitott helyre, mint például a kertekbe vagy telekre, földekre. 
 
Kortalan szépség és látvány
 
 
Az „okos virág” berendezés függetlenséget ad Önnek - most és a jövőben is. A formatervezést a GP partners (a világ egyik legjobb formatervezői) végezte Bécsben. A smartflower egyszerű, hatékony és tökéletes formájú. A megnyerő megjelenését részben a vékony üvegű szolár paneljeinek köszönheti, amelyek speciális, egyedi technológiát hordoznak. Ez az innovatív üvegszelvény hosszú élettartamú, rendkívül időjárásálló és jelentősen csökkenti a napelem modulok teljes súlyát. A berendezés színét a vásárló választhatja meg, korlátlan palettából.
 
Napenergia a csúcson
 
A napenergia termelési hozam maximalizálásáról a monokristályos napelemek és intelligens áramkörök gondoskodnak, amelyek optimalizálják a cellák és a modulok közötti kapcsolatot a teljes napelem felületen. A hagyományos fotovoltaikus berendezéseket mereven rögzítik a meglévő tetőszerkezetekhez, így a napsugarak beesési szöge általában nem optimális. Az első egy az egyben napelem rendszer az „okos virág” más: a nap legelején és legvégén is elegendő, maximális mennyiségű energiát termel, mely jelentősen megnöveli a berendezés mindenkori potenciális kapacitását. Az innovatív rendszer tiszta áramot biztosít minden időben. Este, amikor lemegy a nap, a berendezés automatikusan összezárja napelem felületét és nyugvó helyzetből üzemel újra és újra a következő napokon.
 
Hírességek kedvence
 
Arnold Schwarzenegger, színész és Kalifornia egykori kormányzója, alapítója az R20-Regions of Climate Action-nek és nyílt rajongója a smartflower POP rendszernek: „Annak ellenére, hogy szeretem a méretes dolgokat, tudom, hogy a kis dolgok is nagyon hatékonyak lehetnek. Ha a fotovotaikus napelemekről beszélünk, akkor nincs jobb dolog, mint a smartflower. Úgy gondolom, hogy ez egy zseniális ötlet. Elhelyezheted a házad elé, csatlakoztatod és kész. Ennyi az egész, még telepíteni sem kell.”
 
Csúcsminőség Ausztriából
 
A smartflower teljes egészében és minden egyes részegységében is egy helyről származik. Ezt a berendezést Ausztriában terveztük és Ausztriában gyártjuk. Minősített helyi szervizek biztosítják a helyi ügyfélszolgálatot, a smartflower energetikai technológiai cégünk - a napelem gyártója - pedig 25 éves garanciát adunk a termékre.
 
 
 
Összegzésként: ez egy egyszerű de nagyszerű megoldás!
 
- okos használat:
a smartflower a talajhoz van rögzítve a kiválasztott helyen (talajhoz csavarozva vagy beton alapra helyezve) és teljes mértékben működőképes egy órán belül.

- okos követés:
A smartflower napelemeit mindig optimális szögben süti a nap a kéttengelyes követési mechanizmusának köszönhetően.

- okos tisztítás:
a smartflower teljesen automatikusan, a panelek nyitásakor és zárásakor távolítja el a port, amely egyébként lényegesen csökkentené a villamosenergia-termelést.

- okos hűtés:
a smartflower modulok hátsó szellőzővel vannak felszerelve, így 10-20°C-al hűvösebbek, mint a tetőszerkezetekre telepített változatok, ez pedig 5-10 százalékkal növeli a teljesítményt.

- okos biztonság:
az érzékelők folyamatosan figyelik a szél sebességét és a smartflower automatikusan összezárja a paneljeit 54 km/h szélsebesség esetén. Ha csökken a szél sebessége, akkor újra kinyitja a paneleket - mindezt teljesen automatikusan, műhold vezérléssel.

- okos mobilitás:
a smartflower mobil! Ha elköltözik, akkor magával viheti a naperőművét ahová éppen megy.

- okos lehetőségek:
smartflower vásárlásakor válassza ki kedvenc színét (nyolc alapszín közül, vagy bármelyik kedvenc színét)


* a smartflowert Magyarországon a Solarcell Hungary Kft. forgalmazza
További érdekes híreink, cikkeink

Itt a legjobb napelem!

Francia és német kutatók megalkották az eddigi legjobb napelemet, amely a fényből elektromos áramot termel - írja az Index.

Perovszkit ásvány felhasználásával, az ingyen áramért?

ntenzív verseny alakult ki a perovszkit ásvány felhasználásával gyártott napelemek piacán. A két szemben álló társaság, a lengyelek és a britek. A tét nagy: vajon melyikük perovszkit réteggel fedett fóliája nyeri el jobban, az emberek tetszését.

Útra készen a napelemes repülőgép

Készen áll a világkörüli útra a napelemes repülőgép. Sok tervezés, és előkészület után idén fog útra kelni, az a napelemes repülőgép, ami üzemanyag nélkül fogja megkerülni a Földet.
7 kötelező tudnivaló mielőtt napelemet vesz!

Ne kövesse el a mások által már elszenvedett hibákat! E-mail sorozatunkban elküldjük Önnek, amit napelem vásárlás előtt tudnia kell.

KÉRJE MOST:

X