Egyre több zöld munkahelyet teremt a Tesla

A Tesla Motors elektromos meghajtású autókat gyártó amerikai vállalatA Tesla Motors elektromos meghajtású autókat gyártó amerikai vállalat, amelynek központja a Szilícium-völgyben, Palo Altóban található. A vállalatot 2003-ban Martin Eberhard, Elon Musk, JB Straubel, Marc Tarpenning és Ian Wright alapította. Nevét Nikola Tesláról, a szerb származású amerikai feltalálóról kapta.

Az utóbbi 5 évben a cég minden tekintetben felülmúlta önmagát. Ennek egyik jól látható példája az alkalmazottjai számának drasztikus növelése. A 2010-es adatok szerint, az akkor még csupán 899 munkavállalóval rendelkező vállalat, napjainkra már körülbelül 14 000 alkalmazottal büszkélkedhet.

A Tesla titka abban rejlik, hogy egyszerre több vasat tart a tűzben, hiszen amellett. hogy felpörgették saját modern, elektromos autóik gyártását, világméretű üzlethálózatukat is fejlesztik, amelynek részei a különböző szolgáltató központok és töltőkompresszor állomások is. Eközben hatalmas volumenű munkálatok folynak a világ legnagyobb akkumulátor gyárának megnyitása érdekében, amelyet nagyrészt megújuló energiaforrások segítségével szeretnének felépíteni.

További érdekes híreink, cikkeink

Az első tényleg használható napelemes telefontöltő

Már jó ideje kaphatók napelemes töltőkészülékek, de egyik sem bizonyult megfelelőnek.

Az észak-karolinai Woodland moratóriumot vezetett be napelem parkok létesítésére

A témában tartott közmeghallgatáson az is elhangzott, hogy a napelemek elszívják a napot a növények elől.

Napfény nélkül tölti a mobiltelefont az új napelemes asztal

Egy londoni dizájnstúdió olyan napelemes szobaasztalt fejlesztett ki, amellyel közvetlen napfény nélkül is feltölthetők a mobiltelefonok, laptopok
7 kötelező tudnivaló mielőtt napelemet vesz!

Ne kövesse el a mások által már elszenvedett hibákat! E-mail sorozatunkban elküldjük Önnek, amit napelem vásárlás előtt tudnia kell.

KÉRJE MOST:

X